top of page

HACCP

Duration

3 dagdelen

Enroll

About the Course

Doelgroep 

Medewerkers die werkzaam zijn in de catering, keuken en- of voedselindustrie. Iedereen die met bederfelijke eet- en drinkwaren werkt. Dat kunnen ondernemers zijn, medewerker en zelfs vrijwilligers.


Studiemateriaal

Blended learning wat een combinatie is van online en klassikaal leren.


Diploma

HACCP volgens HACCP normen


Geldigheid

Onbepaalde tijd


Te behalen kwalificatie 

Theorie: Wet en regelgeving; Risico’s in voedselveiligheid; De NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit); De hygiënecode voor de horeca; Het HACCP-plan.

Door middel van toets online, diploma HACCP


Aantal eindtoetsen: Toets online.


Inhoud cursus

  • Wet en regelgeving

  • Risico’s in voedselveiligheid

  • De NVWA

  • De hygiënecode voor de horeca

  • Het HACCP-plan



bottom of page