top of page
Schermafbeelding 2021-06-07 om 14.49.53.png

Hallo Werkgevers

Wij zijn WRKZONE. Wij bieden mensen met een uitkering een traject dat gericht is op de verrijking van werkervaring met als uiteindelijke doel integratie op de arbeidsmarkt. Wij coachen en begeleiden werkzoekenden, bieden erkende opleidingen gericht op kennis- en talentontwikkeling en zorgen ervoor dat ze een plaats krijgen bij een werkgever in de regio. En daarvoor hebben we u nodig!

Signing a Contract
Hofpoort_edited.jpg

Als WRKZONE geloven wij dat iedereen een kans moet hebben op een mooie en stabiele toekomst. We maken mensen bewust van hun talenten, mogelijkheden en kansen en willen deze ontwikkelen door middel van opleidingen, het opdoen van (werk)ervaring en het ontplooien van talenten. Met de juiste sturing, begeleiding en motivatie resulteert dat uiteindelijk in een mooie en zinvolle plaats op de arbeidsmarkt.

Een groot hart voor mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen! En uiteraard een arbeidsplaats voor iemand die een gedegen en relevante opleiding heeft gehad, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen meebrengt.

Goed getrainde en gemotiveerde mensen met een op de baan en werkplek gerichte, gecertificeerde opleiding. Daarbij krijgt u een vast contactpersoon voor de uitvoering op cliëntniveau en een vast contactpersoon voor de verantwoording. Eén van onze jobcoaches zorgt voor de begeleiding op de werkvloer in de eerste zes maanden na de plaatsing.

 

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is daarom belangrijk elke kandidaat maatwerk te leveren, net zoals wij maatwerk leveren voor iedere werkgever.

 

Toeleiding van de deelnemers, financiering van de trajecten en monitoring van de voortgang worden zorgvuldig uitgewerkt in overleg tussen het handhavingsteam en de contactpersoon binnen de gemeente. Daar hoef u zelf dus geen energie en geld in te steken.

Kandidaten doorlopen een intensief en goed begeleid traject door, dat wordt afgesloten met één of meerdere certificaten voordat ze de werkvloer op gaan. Dat traject begint bij een intake, loopt door naar een (vak)opleiding van acht tot twaalf weken en eindigt met nazorg op de werkvloer.

 

Er is veel aandacht voor het opdoen van kennis en werkervaring, maar ook voor de geschreven en ongeschreven regels op de werkvloer, arbeidsethos, communicatie, veiligheid en de sfeer, cultuur en omgeving van de specifieke branche.

 

Het traject wordt afgesloten met een erkend certificaat. Daarna gaan de kandidaten de werkvloer op, waar u als werkgever een eventuele verdere opleiding verzorgt om hem of haar klaar te stomen voor het werk. Maar dat doet u niet alleen. Onze ervaren jobcoaches zorgen ervoor dat de kandidaat ook op de werkvloer de juiste begeleiding krijgt.

Let's
WRK

Together

Over ons

Wat wij van u verwachten

Wat wij u bieden

Het traject voorafgaand

Bent u een werkgever met een groot hart voor mensen en een goed gevoel voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Heeft u een plaats vrij voor een goed opgeleide, gemotiveerde medewerker?

Dan zoeken wij u!

bottom of page