top of page
Image by FUTC

Wij begeleiden jou naar een baan!

Wij zijn WRKZONE. Wij helpen mensen met een uitkering bij het vinden van een passende baan en verzorgen de opleiding en begeleiding op de weg daar naar toe.

krant rais_edited.jpg

Over ons

Als WRKZONE geloven wij dat iedereen een kans moet hebben op een mooie en stabiele toekomst. We willen je laten zien dat je talenten, mogelijkheden en kansen hebt. En we helpen je deze graag te ontwikkelen. Dat doen we met opleidingen, het opdoen van (werk)ervaring en het vinden en ontplooien van jouw talenten. Met de juiste opleiding, begeleiding en een gezonde dosis motivatie krijg je daarmee uiteindelijk een leuke en zinvolle baan waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Wat wij van jouw verwachten

Wat je van ons mag verwachten

Welk traject doorloop je

Let's
Get
Social

Een open houding, een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen! Dat vragen we van jou. Je wilt graag (weer) aan het werk en bent bereid tijd en moeite te steken in de weg daar naar toe.

Een geweldige kans! Een kans op nieuwe kennis en vaardigheden, leuke collega's en een (nieuwe) plaats op de arbeidsmarkt.

Het totale traject duurt acht tot twaalf weken. Na de aanmelding begin je met een intake gesprek met WRKZONE en een jobcoach van de gemeente. Met de coach praat je over wat je verwacht en wat we van jou verwachten, wat je graag wilt gaan doen en hoe we dan samen bereiken. We stellen samen een plan van aanpak op. Daarna ga je het traject in.

 

In de eerste drie tot vier weken word je door WRKZONE getraind in sociale vaardigheden. Dat doe je zowel individueel als in een groep. Je leert bijvoorbeeld om te gaan met lastige situaties, leert over geschreven en ongeschreven regels op de werkvloer en hoe je goed en duidelijk kan communiceren. Ook gaan we het hebben over de sfeer, cultuur en omgeving in de verschillende branches en hoe je daar mee om kan gaan. Verder leer je bijvoorbeeld hoe je een sollicitatiebrief schrijft en een sollicitatiegesprek houdt.

 

In de drie tot vier weken daarna krijg je een training die past bij het doel dat je wilt bereiken.

 

Dat kan zijn:

  • Wet op het Financieel Toezicht (alle modules)

  • Basis Verkoop & Toetreding traject Tot Werk

  • KCC & Toetreding traject Tot Werk

  • Safety & Security (Beveiliger 2)

  • VCA/Buitenwacht/Gasmeten & Brandblusser (Industriële Brandwacht)

  • BHV/EHBO

  • (Thuis)Zorg

  • Rijschool/Taxi

  • NEN Trainingen

 

Het jij je certificaat behaald, dan word je voorgesteld aan je nieuwe werkgever. Binnen één tot drie weken word je ingewerkt door de werkgever. In de eerste zes maanden kan je altijd terug vallen op een jobcoach als er vragen zijn of als je meer uitleg wilt.

 

Je krijgt een Fase A contract en gaat ten minste 26 weken minimaal 24 uur per week werken of je krijgt direct een jaarcontract aangeboden.

 

Zie jij een leuke baan met toekomstperspectief helemaal zitten? Dan zien we jou graag bij het eerste intakegesprek!

 

Meld je snel aan!

bottom of page