top of page

Binnenkort - Schrijf je nu alvast in!

|

Rotterdam

Accountmanager

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij je salesvak als geen ander kunt beoefenen en ontwikkelen, geen dag hetzelfde is en je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Schrijf je dan nu in voor de cursus Basis verkoop & Communicatie.

Registration is Closed
See other events
Accountmanager
Accountmanager

Time & Location

Binnenkort - Schrijf je nu alvast in!

Rotterdam, Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Netherlands

About the Event

Wordt de beste versie van jezelf

Als verkoper of accountmanager leren wij jouw de basis verkoop-vaardigheden en communicatieskills aan die je kunt gebruiken in je werk. Maar je bent nooit uitgeleerd. Daarom bieden we jou na het behalen van jouw certificaat een op maat gesneden ontwikkeltraject. Denk aan een ontwikkeltraject gericht op verkoop skills, maar bijvoorbeeld ook op leiderschap. Ook is het mogelijk om via het EVC-traject jouw mbo- of hbo-diploma te halen bij de werkgever. 

Wat ga je doen als accountmanager?

Als accountmanager adviseer jij over producten aan het MKB. Dit doe je op een manier die bij jou het beste past. Je krijgt alle vrijheid van ons. Want we hoeven jou niet meer te vertellen wat je van minuut tot minuut moet doen. Met verschillende A-merken en jouw opgedane saleservaring voer je uiteindelijk goede, inhoudelijke gesprekken over hun bedrijfsvoering en hoe onze producten hen daarin kunnen ondersteunen. Jij bent dé sparringpartner voor deze ondernemers.

Hoe ziet jouw dag eruit als je bent geslaagd?

Je bezoekt iedere dag zelfstandig en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen. Die adressen selecteren wij op mogelijke succeskans, zodat jij het meeste uit je dag haalt.  

Dit ben jij:

• Je bent ambitieus en een commerciële doorzetter;

• Je bent leergierig en representatief;

• Je beheerst de Nederlandse taal goed;

• Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

• Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;

Share This Event

Anchor 1
bottom of page