top of page

Binnenkort - Schrijf je nu alvast in!

|

Ridderkerk

Opleiding Beveiliger 2 + BHV/EHBO

WRKZONE stelt hoge kwaliteitseisen aan de Opleiding beveiliging niveau 2. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwachten wij van de deelnemers niet alleen dat ze professioneel en betrouwbaar zijn, maar ook sympathiek, emphatisch én geduldig.

Opleiding Beveiliger 2 + BHV/EHBO
Opleiding Beveiliger 2 + BHV/EHBO

Time & Location

Binnenkort - Schrijf je nu alvast in!

Ridderkerk, Florijnstraat 4a, 2988 CL Ridderkerk, Netherlands

Guests

About the Event

Als beveiliger voorkom je vervelende situaties. Je zorgt voor orde en veiligheid, je merkt afwijkingen op en treedt op in ongewenste situaties. Je opent en sluit gebouwen, loopt onder meer algemene, brand- en sluitrondes, overdag en ’s nachts. In gevaarlijke situaties roep je hulp in. Hierbij is het belangrijk om samen te werken.

De opleiding Beveiliger duurt 5 tot 7 maanden met uitloop naar 12 maanden. De werkgevers stellen hoge kwaliteitseisen aan de Opleiding beveiliging niveau 2. Om de werkgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwachten wij van de deelnemers niet alleen dat ze professioneel en betrouwbaar zijn, maar ook sympathiek, emphatisch én geduldig.

Hoe ziet het traject er uit?

•  3 weken Toetredingstraject tot Werk

•  10 dagen Onboarding bij de werkgever

•  2/ 3 weken Cursus VCA/BHV/(ISPS)

•  Start bij de werkgever en start opleiding Beveiliging 2  (Je gaat 3/4 dagen per week aan de slag bij de werkgever en 1 dag volg je de opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

•  Woonachtig in omgeving Rotterdam/Den Haag

•  Minimaal 18 jaar en geen justitieel verleden

•  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre

•  24/7 beschikbaar en flexibel inzetbaar (dus ook avond-, nacht-, en weekenddiensten die je als team evenredig verdeelt)

•  Rijbewijs B en eigen vervoer

•  En daarnaast ben jij communicatief vaardig, een echte teamspeler die van aanpakken weet en iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat!

OPLEIDING & TRAINING

Theorieles, praktijkles en oefentoetsen op locatie.

Theorie: Doelmatig optreden (voorbereiding praktijkexamen); Veiligheid en beveiliging; Wet- en regelgeving; Specifieke rapporten; Rekenen (Eureka – schooltoets); Nederlands (Eureka-schooltoets); Loopbaan & Burgerschap (schooltoets); Basiskennis beveiliging in de zorg (SVPB – schooltoets); Camera Beveiliging (SVPB – schooltoets).

Praktijk: Leerwerkplek/stage: Om het diploma van beveiliger niveau 2 te behalen, moet je stage lopen en je stage voldoende afsluiten. Je legt hiervoor het examen af van het SVPB (Stichting Vakbekwaamheid Particuliere Beveiligingsorganisaties), doelmatig optreden (1 proef is in het Engels). Totaal worden er 5 vaktoetsen afgenomen. Tijdens de stageperiode wordt je enkele dagen per week, gedurende minimaal drie maanden onder begeleiding van een praktijkbegeleider in de praktijk situatie getraind.

Studiemateriaal volledig verzorgd.

DIPLOMA & CERTIFICAAT

Diploma SVPB, examen door SVPB erkende locatie (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties via CREBO houder).

Share This Event

Anchor 1
bottom of page